7 مرحله آسان برای بررسی امنیت وب سایت
تعداد زیادی وب سایت در اینترنت وجود دارد که همه آنها برای مرور ایمن نیستند. امنیت وب سایت جنبه مهمی است که اغلب توسط کاربران آنلاین نادیده گرفته می شود. با این حال، اگر مورد توجه قرار گیرد، می تواند کمک زیادی به جلوگیری از کلاهبرداری فیشینگ و سایر حملات سایبری کند. من لیستی از 6 مرحله آسان را برای بررسی امنیت وب سایت برای مرور ایمن جمع آوری کرده ام.
URL را چک کنید.
چه از یک وب سایت مستقیم بازدید کنید و چه از طریق پیوند، مهم است که URL را چک کنید. URL های فیشینگ به گونه ای طراحی شده اند که در ابتدا قانونی به نظر می رسند، اما اگر آنها را با دقت مرور کنید، می توانید تفاوت را دریابید. ممکن است وب سایت همان نام اصلی را داشته باشد، اما دامنه آن مانند net ،.com. و غیره ممکن است تغییر کند.
SSL و https را بررسی کنید.
وب سایتی که رمزگذاری شده و دارای گواهینامه SSL است برای مرور امن است زیرا اتصال ایمن وب سایت و مرورگر را تضمین می کند. شما باید دو مورد را در اینجا بررسی کنید، یک نماد قفل در ابتدای نوار آدرس و «https» خواهید دید. از وب سایت هایی که این دو مورد را ندارند از وارد کردن اطلاعات شخصی مانند گذرواژه و نام کاربری استفاده نکنید.
تست آنلاین
چندین ابزار ایمنی وب سایت وجود دارد که به شما امکان می دهد وب سایت را از نظر هرگونه تهدید بررسی کنید. شما فقط باید URL را که می خواهید از آن بازدید کنید به سادگی در نوار جستجوی ابزار وارد کنید و در عرض چند ثانیه نتایج را ارائه می دهد.
نرم افزار امنیتی نصب کنید.
یک آنتی ویروس آنلاین در مورد ایمن ماندن از پیچیده ترین تهدیدات در اینترنت بسیار مفید است. حتماً نرم افزاری را انتخاب کنید که دارای ویژگی های ضد فیشینگ، ضد هرزنامه باشد.
به جزئیات تماس نگاه کنید.
بخش تماس با ما در یک وب سایت چیزهای زیادی در مورد قانونی بودن آن بیان می کند. آدرس کامل با شماره تلفن اولین نشانه واقعی بودن وب سایت است. با این حال، فقط می توانید با یک تماس تلفنی به آنها نگاه کنید و ببینید که چگونه پاسخ می دهند. این چیزهای زیادی در مورد آنها به شما می گوید.
سیاست حفظ حریم خصوصی را بررسی کنید.
هر شرکت قانونی سیاست حفظ حریم خصوصی خود را در وب سایت خود ذکر می کند. شما باید بررسی کنید وب سایتی که می خواهید مرور کنید یک وب سایت دارد یا خیر. اگر اینگونه نیست، توصیه می کنیم جلو نروید.
زبان را تحلیل کنید.
وب سایتی با URL بد می تواند نشانه دیگری باشد که به دلیل سوء استفاده ایجاد شده است. خطاهای در علائم نگارشی، گرامر، هجی ها و غیره معمولاً در وب سایت های فیشینگ مشاهده می شوند زیرا هکرها تمرکز زیادی روی زبان ندارند.
درباره فائزه تقی پور
فائزه تقی پور هستم دانشجوی کارشناسی شبکه کامپیوتری حدود یک سالی هست که نویسنده ام و دارای مهارت ها و مدرک دوره های +MCSA, CCNA ,Network هستم.
نوشته های بیشتر از فائزه تقی پور
دیدگاهتان را بنویسید