3 نکته برای ایجاد امنیت گذرواژه ها
امروزه تقریباً همه در اینترنت هستند، با این حال بسیاری از افراد هنوز در مورد ایمن سازی رمزهای عبور آنلاین درس هایی نیاموخته اند. امنیت رمز عبور یک مسئله قانونی است و اگر از آن غافل شوید، می تواند خطرات بزرگی را برای شما به وجود آورد. در حالی که تکنیک های پیشرفته مانند اثر انگشت و شناسایی چهره در مورد امنیت داده ها بسیار رایج شده است، رمزهای عبور غیرقابل شکن و منحصر به فرد هنوز هم یک نقش ضروری در محافظت از زندگی دیجیتالی ما دارند.تعداد کمی از تکنیک های رایج توسط مهاجمان سایبری یا هکرها برای شکستن رمزهای عبور و چندین روش دیگر وجود دارد که بسیاری از افراد حساب های آنلاین خود را به دلیل رمزهای عبور آسان و اغلب تکراری آسیب پذیر می کنند.
امروزه با نگرانی های روزافزون فناوری، امنیت آنلاین نیز قویتر می شود اما به عنوان یک کاربر اینترنت، ضروری است که اقدامات کافی از طرف شما انجام شود. شما باید گذرواژه های خود را همانند کلیدهای خانه خود ایمن کنید. با این حال، امنیت رمز عبور کار سختی نیست.
همانطور که قبلا ذکر شد، رمزهای عبور غیر قابل شکستن و همه کاره رمز زندگی دیجیتالی ما هستند. بسیار مهم است که حتماً با رعایت نکات مفیدی که در این وبلاگ آموزنده ارائه داده شده، از داده ها و اطلاعات خود محافظت کنید. برای ایجاد یک رمز عبور قوی این نکات و ترفندها را دنبال کنید:
گذرواژه طولانی ایجاد کنید.
مجرمان اینترنتی برای ورود به حساب های آنلاین خود روش های مختلفی را تمرین می کنند. واضح ترین روش این است که کاربران وب را هدف قرار دهید و به صورت دستی حروف، نام، اعداد و حتی نمادها را تایپ کنید تا رمزهای عبور را حدس بزنید. تکنیک پیشرفته تری که توسط هکرها برای شکستن رمز عبور شما استفاده می شود به عنوان «حمله بی رحمانه» شناخته می شود.
در این روش، یک برنامه با ترکیبی از اعداد، حروف و نمادها در سریعترین زمان ممکن حدس می زند تا رمز ورود شما را حدس بزند. به همین دلیل، گذرواژه های طولانی تر از امنیت بیشتری برخوردار هستند. بررسی کنید که گذرواژه های شما حداقل 16 حرف داشته باشد. طول یک عامل مهم در ایجاد رمز عبور امن است. بخاطر داشته باشید، هرچه رمزعبور شما دارای نمادها، حروف و حروف تصادفی بیشتری باشد، حدس زدن توسط هکرها دشوارتر است. در صورتی که ترجیح می دهید گذرواژه طولانی را به خاطر بسپارید، روی بهترین نرم افزارهای امنیتی رایانه شخصی و اینترنتی که شامل یک مدیر رمز عبور برای امنیت رمز عبور است، سرمایه گذاری کنید.
از اطلاعات واضح (شخصی) صرف نظر کنید.
از گذرواژه هایی که حتی اندکی از اطلاعات شخصی شما مانند سالگرد، نام و نام خانوادگی، تولد، نام شهر و غیره را شامل می شود (اطلاعاتی که به راحتی قابل کشف هستند) هرگز نباید استفاده شوند. این مشخصات شخصی واضح فقط می تواند رمزعبور شما را راحت تر حدس بزند. و اگر در هنگام ساخت رمز ورود به شما نیاز به انتخاب سولات و پاسخ های امنیتی است، حتماً مواردی را که دیگران به خوبی شناخته نشده اند انتخاب کنید. این یک گام موثر در دسترسی آسان مجرمان اینترنتی به حساب آنلاین شماست. ترکیبی از اعداد، عبارات کوتاه شده، حروف بزرگ، حروف و نمادهای تصادفی را برای ایجاد محافظت شده ترین رمزهای عبور در نظر بگیرید.
گذرواژه خود را به اشتراک نگذارید.
اشتراک گذرواژه ها یک دعوت نامه رایگان برای مجرمان اینترنتی به حساب های آنلاین شماست. گذرواژه خود را با کسی (حتی با یک دوست، همسر یا همکار) به اشتراک نگذارید، و حتی اگر این کار را انجام دهید، آن را در اسرع وقت تغییر دهید. اشتراک گذرواژه می تواند داده ها و اطلاعات شخصی و حرفه ای شما را در معرض حملات سایبری قرار دهد. همچنین، از نوشتن رمزهای عبور خود روی یادداشت های مهم یا ذخیره آنها در مرورگر خودداری کنید. فکر بدی است! اگر باید آن را یادداشت کنید، آن را در جایی پنهان کنید که هیچ کس نمی تواند آن را کشف کند. در کل، با اجرای بهترین روش هایی که شامل اشتراک گذرواژه نیست، داده های شخصی خود را ایمن کنید.
نکته مهم: امنیت اضافی همیشه ارزش آن را دارد.
اکنون که از امنیت رمزهای عبور خود مطلع شدید، مطمئن شوید که بهترین نرم افزار امنیتی رایانه را در اختیار دارید که می تواند شما را در برابر آخرین تهدیدات آنلاین محافظت کند. نرم افزار خود را به روز نگه دارید. شما همیشه باید اطمینان حاصل کنید که حضور آنلاین شما کاملاً امن است.
ایجاد یک رمز عبور قوی و منحصر به فرد بسیار آسانتر از آن است که فکر می کنید. اگر نکات گفته شده را دنبال کنید، قطعاً در مسیر داشتن یک رمز ورود کامل و یک دیجیتال با امنیت بیشتر تجربه خواهید کرد!
درباره فائزه تقی پور
فائزه تقی پور هستم دانشجوی کارشناسی شبکه کامپیوتری حدود یک سالی هست که نویسنده ام و دارای مهارت ها و مدرک دوره های +MCSA, CCNA ,Network هستم.
نوشته های بیشتر از فائزه تقی پور
دیدگاهتان را بنویسید