چند نکته ی امنیتی درباره ی خریدهای آنلاین
اینترنت، مکان هیجان انگیزی برای خرید می باشد. به آسانی می توانید با نشستن به روی صندلی خود به معنای واقعی کلمه، هر چیزی را از یک دوربین جدید تا رزرو بلیط پرواز، مرور کنید. بیشتر فروشگاه های آنلاین، به یک شهر یا حتی یک کشور محدود نمی شود و می توانید با قیمت عالی، طيف وسیعی از کالاها را انتخاب کنید.
فراموش نکنید که خرید آنلاین به اندازه ی کافی امن نیست. هرچند، اگر به نکات امنیتی توجه کنید، می توانید یک معامله ی امن داشته باشید. در زیر این نکات امنیتی که باید به آن توجه داشته باشید، اشاره شده است:
1. هرگز به یک درخواست پست الکترونیکی که از شما میخواهد جزئیات کارت اعتباری را ارسال نمایید، پاسخ ندهید. تمام شرکت های معتبر، معاملات را با شما به روی یک اتصال امن در وب سایت انجام می دهند.
2. به یاد داشته باشید که هرگز به هیچ پست الکترونیکی تبلیغاتی پاسخ ندهيد و تنها از سایت هایی که می شناسید با مشخص کرده اید، بازديد کنید. آدرس ها را پیش از را پیش از مرور میشتر، بررسی و تایید کنید.
3. تنها از وبسایت ها و برندهای مورد اعتماد خرید نمایید.
4. برای اطمینان از اینکه تجارت را تنها با شرکت های قانونی انجام می دهید، بررسی کنید. بدونید که آیا این شرکت ها، شماره تماس با کاتالوگ چاپ شده و یک فروشگاه واقعی دارند یا خیر.
5. پیش از خرید آنلاین، سیاست حفظ حریم خصوسی و بازده وب سایت را بررسی کنید..
6. بررسی کنید که اطلاعات خود را از طریق یک ارتباط این پرداخت وارد می کنید، باید توجه داشته باشید که آدرس صفحه ی معامله وب سایت شرکت با //:https به جای //:http آغاز شده باشید. این امر نشان دهنده ی این است که مکانیزم ارتباطات رمزگذاری شده بر روی وب سایت اعمال شده است و جزئیات کارت اعتباری تان به صورت ایمن فرستاده می شود.
7. مراقب معاملاتی که به نظر می رسد بیش از حد خوب و واقعی، پیاده سازی شده است باشید.
8. مراقب محدودیت هایی که در اینترنت است باشید. اینترنت بهترین محل برای خرید لباس با محصولاتی که شما نیاز به دیدن یا لمس و یا امتحان آن دارید، نمی باشد.
9. تمام وب سایت های معتبر، از سیستم های پرداخت امن استفاده می کنند.
10. در هنگام انجام معامله از طریق اینترنت، به قفل زرد رنگ در نوار وضعیت خاکستری پایین صفحه ی مرورگرتان نگاه کنید. این قفل نشان می دهد که معامله به روی یک اتصال ايمن انجام شده است.
11. برای اینکه در طرف امن باشید و از کلاهبرداری های اینترنتی جلوگیری کنید، ایده ی خوبی است که از نرم افزارهای امنیتی مثل Kaspersky Internet Security استفاده کنید. این نرم افزارها می توانند سرویس های امنیتی پیشرو در صنعت را فراهم کنند تا حفاظت بیشتری در مقابل آخرین تهدیدها ارائه کنند.
12. مراقب حمله های فیشینگ باشید. برای خرید یک محصول می بایست اطلاعات کارت بانکی خود را در درگاه پرداخت امن بانک بپردازید که این صفحه در آدرس اصلی بانک قرار دارد که در صفحه ی جعلی که در وب سایت فروشگاه قرار داده شده است.
13. دست کم از سایت هایی خرید کنید که دارای نماد اعتماد ملی آن کشور باشند. در کشورمان این نماد از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت به سایت های معتبر داده می شود که با کلیک روی آیکن آن در یک سایت، می توان دربارهی اعتبار آن سایت، اطلاعاتی به دست آورد. آیکن سبزرنگ Trusted نمونه ی دیگری از این گونه نمادها در کشورهای دیگر است.
درباره فائزه تقی پور
فائزه تقی پور هستم دانشجوی کارشناسی شبکه کامپیوتری حدود یک سالی هست که نویسنده ام و دارای مهارت ها و مدرک دوره های +MCSA, CCNA ,Network هستم.
نوشته های بیشتر از فائزه تقی پور
دیدگاهتان را بنویسید