سورس ربات ضد اسپم + رایگان
ربات تلگرامی ضد اسپم
تلگرام ، بستری برای ارتباطات و اتصالات ما به یکدیگر شده است . امکاناتی ، همچون گروه ها و کانال های تلگرامی و سایر امکانات که ما را قادر به ارتباط با یکدیگر میکند . حال این ارتباط میتواند رودررو یا Face to face باشد ، یا بصورت غیرمستقیم .
اگر بخواهیم میانگین پیام های مفید فضای مجازی را بسنجیم . تنها از صددرصد ، 10 درصد آن میتواند مفید واقع شود و سایر پیام ها همگی صحبت های زرد یا معمولی است که کاربران با یکدیگر انجام میدهند . البته برخی در این بین پا را از یک گفتگوی ساده فراتر میگذارند! جملات نامناسب ، پیام های پی در پی و آزاردهنده و … که متاسفانه واکنش منفی افراد را در پی دارد ، از مواردی است که به وضوح میتوان در شبکه های اجتماعی مانند تلگرام مشاهده کرد .
بهرحال ، فضای مجازی ، جامعه دوم ماست . جامعه ای غیرواقعی ، اما درعین حال فضایی که افراد در آن حضور دارند . پس مهم است که این فضا را بتوانیم به بهترین نحو ممکن مدیریت کنیم .
ادمین های تلگرامی ، اولویت نظارت بر گروه ها و کانال های تلگرامی را دارند . البته کانال های تلگرامی چون محدودیت پیغام گذاری برای ممبرهای معمولی را دارد ، مورد بحث ما نیست . اما ، گروه های تلگرامی چون معمولا عمومی هستند یا قابلیت افراد برای گذاشتن پیغام های گوناگون زیاد است ، مدیریت جدی تری را میطلبد .
در این بخش ، قصد معرفی ربات ضد اسپم را به شما داریم . قصد دارید بدانید این ربات تلگرامی ، چه قابلیت هایی را دارد؟ پس با آسان لرن همراه باشید!
ربات تلگرامی
ربات تلگرامی یک کاربر خود تلگرام است که هویتی جداگانه از سایرین افراد حقیقی که در Telegram حضور دارند را دارد . این ربات ها ، با استفاده از API تلگرام ، کارهایی را انجام میدهند که در :
- سرعت بیشتر و بازه زمانی کمتر است
- مواردی که از حیطه اختیار ما بیرون است
- نیاز به فکر و اندیشه بالایی دارد
- همزمان نمیتوان آنها را انجام داد
و … مواردی که ( بصورت محدود و آنچه وبسرویس به آنها اجازه میدهد ) میتوانند انجام دهند . این ربات ها میتوانند :
1 – پیغام بفرستند و پیغام را دریافت کنند و برای افراد بفرستند
2 – فایلی را روی سرورهای دیگران یا خود تلگرام آپلود کنند
3 – با استفاده از وبسرویس های مختلف : به شما خدمات بازی دهند ، زمان را نشان دهند ، روی تصاویر فیلتر بگذارند
4 – در یک زمان خاصی یک کاری را انجام دهند
5 – اختیارات یک ادمین را داشته باشند ، عزل کنند و نصب کنند
6 – پیغام های داخل خود ربات ، گروه یا کانال را پاک کنند
7 – پیام های هوشمندی را در واکنش به افراد ریپلای کنند
و … خیلی کارهای دیگر!
ربات ها خستگی ناپذیر کار میکنند و خستگی ناپذیر اجرا میشوند . آنها میتوانند جایگزین نیروهای انسانی باشند که 24ساعت شبانه روز اعمالی را انجام میدهند که ما به آنها گفته ایم .
اختیار ربات های تلگرامی چقدر است؟
تلگرام بوت ها اختیارات زیادی ندارند! آنها اختیاراتی را دارند که هم تلگرام به آنها اجازه دهد و هم شما برای آنها تعیین کنید . حال ممکن است سازنده ربات باشید یا کاربر ربات . هرچقدر دسترسی به آنها دهید . به همان اندازه برای شما کار خواهند کرد . این کارها هم در چهارچوبی است که تلگرام به آنها اجازه میدهد . یعنی ممکن است کارهایی نتواند انجام دهد که شما میتوانید . همانطور که برخی کارها را او میتواند ، اما شما نمیتوانید !
برخی میگویند که ربات های تلگرامی میتوانند ما را هک کنند یا اختیارات بالایی دارند . در پاسخ به این دوستان عزیز اول باید بگویم که : هرچیزی را از هرجا میشنوید باور نکنید! یا اگر میشنوید استدلال آنها را هم بخوانید و یا بپرسید و بعد تحقیق کنید و براساس مطالب + عقل خود تصمیم بگیرید . به جمله زیر دقت کنید :
شما تا وقتی به ربات دسترسی ندهید ، او هیچ کاری نمیتواند بکند . اگر هم دسترسی بدهید ، او میتواند کارهایی را بکند که به او دستور داده شده و این دستورات هم هیچگاه نمیتواند خارج از چهارچوب و واسط برنامه نویسی وبسرویس تلگرام باشد . این یعنی اختیارات آنها نسبت به آن شایعاتی که پراکنده میکنند خیلی کمتر است .
پس علنا قضیه هک هم تا حدودی منتفی است! ممکن است شما رمز یا نام کاربری ای دراختیار او قرار دهید که بتواند تلگرام شما را دراختیار بگیرد . اما هک موبایل ، تا وقتی که شما لینک آلوده یا نرم افزار از او نگیرید ، به هیچ وجه نمیتواند کاری کند . پس هرجا دیدید نوشته ، هک واتساپ با ربات تلگرام و … با خنده کنایه آمیزی از کنار این پیغام رد شوید! زیرا هک خود تلگرام هم در اختیارات این ربات نیست و درمعدود مواردیست که میبینیم با دسترسیهای کاربر زمینه این اتفاق میسر میشود . چه برسد موارد دیگر .
ربات اصلا به اطلاعات شما دسترسی ندارد . نه شماره تلفن ، نه کارهای شما و نه هرچیز دیگری . مگراینکه شما آنها را در اختیار او قرار دهید!
ربات های تلگرامی را با stop میتوانیم راحت مسدود کنیم . با start هم راه بیندازیم . پس حتی اگر نگرانی ای هم شما را تهدید کرد ربات را stop کنید تا این نگرانی برطرف شود .
ربات های تلگرامی چگونه توسعه داده میشوند؟
توسعه دهندگی و برنامه نویسی یک ربات تلگرام ، بستگی به مواردی است که از او میخواهید . ربات های تلگرام را میتوان با زبان های مختلفی همچون پی اچ پی php ، سی شارپ C# ، پایتون python ، لوا lua و برخی زبان های دیگر که با استفاده از آنها میتوان با وبسرویس تلگرام ارتباط برقرار کرد ، انجام میدهند .
بطور معمول بسیاری از ربات نویسان ، با پی اچ پی php ربات را توسعه دهندگی میکنند که نسبت به سایرین هم تاحدودی ساده تر است .
ربات ساز های تلگرامی هم در بستر تلگرام یا وبسایت های مختلف هستند که با استفاده از آنها ، ساخت یک ربات تلگرام ساده یا پیشرفته میسر میشود . کافیست یک جستجو بصورت فارسی یا انگلیسی در گوگل انجام دهید .
معمولا ربات های ضداسپم با lua نوشته میشوند . اولویت بعد ، با php است .
منظور از API چیست؟
واسط ( رابط ) برنامه نویسی اپلیکیشن یا واسط برنامه نویسی برنامه کاربردی ، یک کتابخانه یا مجموعه از توابع برنامه نویسی است که به وبسرویس ها و برنامه های مختلف ، مجوز تعامل با اجزای مختلف سرویس را میدهد . مواردی مانند دسترسی به مجوز ها ، داده ها و … دیگر . با استفاده از ایجاد یک API میتوانیم دامنه تبلیغات و بیزینس خودرا گسترش دهیم . اپلیکیشن های گوناگونی مانند شارژ ، پرداخت و از این قبیل از ای پی آی api وبسرویس های خدمات دهنده ای مانند همراه اول ، ایرانسل یا بانک سینا ، بانک ملی و شبکه شتاب ودرگاه های گوناگون استفاده میکنند .
با استفاده از API چهار عملکرد اصلی را میتوان انجام داد :
1 – دستور Get 2 – دستور Set 3 – دستور Delete 4 – دستور Post
نمایش داده ها در سرور با استفاده از Json صورت میپذیرد .
اسپم کردن به چه معناست؟
منظور از کلمه خود اسپم ، هرزنامه یا بیخود ( جفنگ ) است . چیزی که بار معنایی و علمی درستی ندارد و به منظور خوبی فرستاده نمیشود . حال میتواند اسپم Spam موارد زیادی باشد :
- پیغام های تبلیغاتی Ads
- پیام های رکیک و توهین آمیز
- پیغام هایی که خلاف قوانین گروه هستند
- پیام های رگباری ( استیکر یا متن ، به قصد توهین یا اتک و هر قصد دیگری )
- و … هرچیز دیگری که باعث سلب آرامش افراد شود
وقتی میگوییم فردی در حال اسپم کردن است ، یعنی درحال انجام کاری ، خلاف قوانین گروه یا قوانین تلگرام است . این موضوع اگر جدی گرفته نشود ، ممکن است هم اعتبار گروه پیش سایرین اعضای گروه از بین برود ، و افراد گروه را ترک کنند . هم تلگرام ، گروه را بخاطر موارد پیش آمده ، یا بار معنایی بسیار پایین ، ببندد . و این یعنی آش نخورده و دهان سوخته!
بهترین راه چیست؟
چه راهی میتوانیم برگزینیم؟ خود ما ، 24 ساعته مواظب اسپم کردن باشیم؟ از کار و زندگی خود زده و پای حرفهای دیگران بنشینیم و نظارت کنیم؟
قطعا عقل سلیم به ما راهکار ساده تر و بهتری پیشنهاد میدهد .
اینکه یک ناظر را به جای خود بنشانیم که کنترل گروه را برعهده داشته باشد . این ناظر میتواند ادمین های بیشتر باشد یا ربات های تلگرامی . درمورد ادمین ها ، که هم ممکن است خرج بر دوش ما بگذارد ، هم نمیتوان به هرکسی اعتماد کرد . و هم اینکه آنها هم ممکن است در زمانهایی که نیاز باشد ، در عرصه حضور نداشته باشند! خب ، بهرحال آنها هم زندگی ای دارند .
پس بهترین راه ، اعتماد به بهترین ربات های تلگرامی ایست که میتوانند برای شما حکم دستیار و ابزار ناظر را داشته باشند . البته این را هم درنظر داشته باشیم که وقتی ما حضور داریم ، نمیتوانیم صددرصد پیام ها را مدیریت کنیم! چه برسد زمانیکه یک ربات تلگرامی را برجای خود بنشانیم . پس نه بی اعتماد باشید و انرژی منفی ساتع کنید . نه صددرصد اعتماد کنید! بهترین راه اعتماد میانه ای است . بهرحال ، این ربات ها کارشما را تا حدودی راه می اندازند .
منظور از ضداسپم بودن
همانطور که در قبل گفته شد ، باید راهکارهایی اندیشید که اسپم و پیامهای بیهوده را از گروه دور کرد . به مجموعه راهکارها و عملیاتی که برای جلوگیری از پیام های هرزنامه ای انجام میشود ، آنتی اسپم Anti Spam یا ضداسپم بودن گفته میشود .
کاری که لازم است حتما هر ادمین گروهی انجام دهد تا گروه هرز و برگ زردی نداشته باشد! تلگرام به گروه های زرد حساس است !
منظور از گروه های زرد چیست؟
زرد بودن اصطلاحی قدیمی است !
در زمان های قدیم ، روزنامه ها و مجلاتی پدید آمدند که برای بیکاری و اوقات فراغت ساخته شدند . این روزنامه ها ، خصوصیاتی که داشتند این بود که از هرجا مطلب گیرشان می آمد ، داخل خود میگذاشتند . از خبر گرفته تا جدول و سودوکو و سرگرمی و معرفی و نقد سریال و … که اصلا ربطی به یک رسانه واحد نداشت . یعنی به اصطلاح ، از هر دری سخنی!
افراد به اینگونه روزنامه ها ، لقب رسانه های برگ زرد یا رسانه زرد را دادند . یعنی رسانه ای که هدف واحدی ندارد و تنها برای بودن تلاش میکند . البته رسانه هایی هم بودند که هدف اصلی شان دقیقا برگ زرد بودن بود! بطورمثال در برخی مجلات ، بالای نام مجله به وضوح میتوانستید کلمه ” برگ زرد ” یا ” رسانه زرد ” را ببینید .
منظور از زرد بودن هم به این معناست . در تلگرام به گروه هایی که بار معنایی همتا و همسویی نداشته باشد ، گروه زرد گفته میشود . گروه های عمومی و بی موضوع ( مانند گروه های خانوادگی ) هم مصداق گروه های زرد هستند . اما ، تلگرام تا زمانی با آنها کاری نخواهد داشت ، که پروتکلها و قوانین را زیر پای نگذارند و مانند گروه های دیگر رفتار کنند .
تاکیدی دوباره میکنیم که نمایندگان و ادمین ها باید حواس جمع باشند ، که از برخی اعضاها و ممبرهای فرصت طلب و سوءاستفاده گر ، رَکَب نخورند!
برخی افراد برای تخریب یک نفر ، جملات و یا تصاویر و استیکرهایی را در گروه اسپم میکنند . البته برخی هم ناآگاهانه اینکار را میکنند اما باید به آنها تذکر داد .
گاهی هم گروه اتک ( حمله ) میخورد . در این زمان فرصت عکس العمل اصلا بالا نیست! تعداد افرادی که پیغام میگذارند و بلافاصله گزارش گروه ( ریپورت ) را میزنند بسیار است و فرصت اخراج ( بن ) کردن همه بصورت دستی نیست ، چه برسد پاک کردن پیغام های آنها!
در اینجا نیاز بودن یک دستیار تلگرامی ، احساس میشود . همانطور که در قبل ها گفتیم . ربات های تلگرامی به همین منظور ساخته شده اند . که کارهای ما ، در زمان بیشتر و اختیارات بازتر صورت گیرد .
ربات ضد اسپم
ربات های ضداسپم تلگرام ، مانند مدیران یک گروه ، مراقب گروه شما در مقابل حملات گوناگون و پیام های هرز هستند . این ربات ها میتوانند با فیلتر کلماتی که برای آنها معلوم کردید ، جملاتی که حاوی اینگونه کلمات باشند را حذف کنند . اینگونه گروه از کلمات حساس برانگیز ، رکیک و سیاسی و خارج از چهارچوب پاک خواهد شد . البته برای اینکار باید تمامی دسترسی ها و اختیارات موردنظر را به آنها بدهید و درعین حال به هر رباتی هم اطمینان نکنید!
ربات های ضداسپم قابلیت حذف کردن پیغام های پشت سر هم و تنظیم دسترسی کاربر اسپمر Spammer را دارند . به این صورت که کاربر وقتی اسپمی انجام داد ، یا محدود شده یا از گروه اخراج میشود . فواصل یابی آنها به این صورت است که این استیکر ها اگر در کمتر از ثانیه خاص و بیشتر از تعدادی محدود اتفاق افتاد ، عملیات مشخص شده صورت میگیرد .
این ربات ها بر سرورهای تلگرام یا برهاست های شخصی اجرا میشوند و 24 ساعته توانمندی کنترل گروه را دارند . البته به شرطی که هاست مبدا ، یا سرور ، چه مشخصات سخت افزاری ای داشته باشد . زیرا مقدار Action per Second ( اقدام بر ثانیه ) باعث اشغال شدن رم هاست یا سرور خواهد شد .
برخی از ربات های ضداسپم ، قابلیت آنتی تبچی یا آنتی ربات های دیگر را هم دارند . به این صورت که کاربرهای جعلی ( ربات ) که وارد گروه میشوند را از گروه اخراج میکند که باعث اسپم یا اتفاقات گوناگون نشود . البته برخی هم قابلیت احراز هویت را دارند که کاربران فیک و ربات ها را شناسایی کرده و اخراج کند .
نکته : برای اضافه کردن ربات و اختیار ادمینی دادن به آن ، باید گروه سوپر گروه SuperGroup باشد! در حالت مینی گروه MiniGroup چنین امکانی میسر نخواهد بود .
اما نوع دیگری از اسپم ها ، اینطور است که فردی پیامی حاوی کاراکترهایی که Unicode بالا ، یا حجمی سنگین دارند ، یا پیامی با تعداد حروف بالا ارسال میکند که اینکار امکان دارد باعث منحل شدن گروه بشود . برای این مشکل چه راه حلی را میتوان بهره برد؟
برخی از این ربات ها ، چنین قابلیتی دارند که پیام هایی با تعداد کاراکتر مشخص یا مقدار symbol های معلوم شده را اجازه ماندگاری داده و پیامهایی که از این حدود تجاوز میکنند را حذف میکنند .
سرعت ربات های آنتی اسپم از ربات های معمولی بالاتر است و برای همین است که گفته میشود برای نصب اسکریپت ربات ضدهرزنامه ، باید هاست و سرور قوی داشته باشید .
ربات ضداسپم ، تنها یک ربات خودمختار نیست . ادمین اصلی ربات و ادمین هایی که به این ربات دسترسی دارند ، میتوانند با دستورات مختلف و قفل های گوناگون ، مدیریت این ربات را انجام دهند. ربات های ضداسپم قفل های زیادی دارند . بطور مثال ، قفل زبان که کاراکترهایی که در آن زبان رایج هستند حق استفاده شدن در گروه را ندارند . وقتی دستور مورد نظر + متغیر یا کلمات از پیش تعیین شده را مینویسیم ، دستور اجرا خواهد شد . مثلا : lock English که باعث قفل شدن کاراکترهای انگلیسی و استفاده آنها در گروه میشود . که اگر افراد آنرا استفاده کنند میتواند محدودیت های ساده یا شدیدی بر آنها اعمال شود . از پاک شدن معمولی پیام آنها تا سکوت و اخطار و بَن ( اخراج ) .
در ربات های ضداسپم ، معمولا قابلیت لیست سیاه و لیست سفید هم وجود دارد .
1 – لیست سیاه افراد
2 – لیست سیاه کلمات
3 – لیست سیاه کاراکتر و ایموجی
4 – لیست سیاه استیکر ( ذخیره لینک پک و ممنوعیت استفاده )
5 – لیست سیاه گیف ( برخی ربات ها فقط قابلیت دارند )
6 – لیست سیاه لینک
برخی ممکن است این ربات ها را با ربات مدیریت گروه اشتباه بگیرند . ربات های مدیریت گروه ، از هر قابلیت ربات های گوناگون برای مدیریت گروه ، گزینش کرده است . اما این ربات ، تنها دستورات و قابلیت های مربوط به جلوگیری از هرزه ها در گروه را در خود دارد . البته برخی ربات ها ، قابلیت فراتر از نام و موضوع خودرا هم دارند و این قاعده از همین دسته رباتهایی که درمورد آن صحبت میکنیم ، مستنثی نیست .
Anti Spam bot ها ، معمولا به شما میتوانند گزارشی ارائه کنند که در داخل آن :
1 – ببینید چه تنظیماتی انجام داده اید
2 – چه کسانی بر ربات اشراف دارند
3 – چه افرادی محدود و چه افرادی برخلاف قوانین رفتار کرده اند
4 – اطلاعات گروه و محدودیت هایی که برای ربات تعیین کرده اید به چه صورت است
5 – چه محدودیت هایی ( مثل لینک ، هایپر ، استیکر ، ایموجی ، تصویر ، صدا ، ویس ، ادیت پیغام ، هشتگ ، عضو کردن ، آیدی و تگ کردن ، نظرسنجی ، فایل ، گیف ، فوروارد ، و … ) بر کاربران اعمال کرده اید
و … موارد دیگر
برخی از ربات های بسیار پیشرفته . حتی اسکن سطحی محتوا و نام فایل ارسال شده در گروه را هم میتوانند انجام دهند . این امکان در هر رباتی پیدا نمیشود اما باعث میشود که کاربر ویروس یا فایل هایی همچون نرم افزار تلویزیون های ماهواره ای را در گروه ارسال نکند .
یکی از مواردی که کم دقت میشود ، ماندن افرادی است که دیلیت اکانت کرده اند که باعث وجهه بدی برای گروه و ممبرهای آن است . معمولا ربات های ضداسپم وظیفه حذف افراد Deleted Account را هم عهده دار هستند .
قفل ساعتی و قفل گروه آنی ، امکانی است که علاوه بر ربات های مدیریت گروه ، ربات های ضداسپم هم دارا هستند . البته میتوان ربات های ضداسپم را ربات های مدیریت گروه دوم دانست زیرا امکانات زیادی برای مدیریت گروه در اختیار ما قرار میدهند . قفل ساعتی باعث میشود که در تایمی که ما حضور نداریم ، اسپم انجام نشود . البته ، ربات حضور 24 ساعته دارد اما ممکن است بتوان ربات را دور زد . ربات هوش مصنوعی است نه انسانی! پس امکان دورزدن آن هست و نباید ریسک کرد . قفل آنی ، زمانی که گروه درحال اتک خوردن است مناسب است که ربات بتواند هم عملیات حذف پیغام ها ( با دستورات اتوماتیک یا ادمین برای حذف پیغام ) و هم حذف کاربران متخاطی را انجام دهد .
ربات های ضداسپم ، قوانین گروه را بصورت خودکار یا دستی از گروه میگیرند و به کاربران حین ورود یا درخواست نمایش میدهند . برای اینکه کاربران یادشان باشد که گروه ، قانونی دارد .
خلاصه که بصورت کلی با این ربات ها آشنا شدیم .
حمله اسپمر ها چیست و به چه قصدی صورت میگیرد؟
همانطور که مستحضر هستید و توضیح دادیم ، اسپم گاهی با اتک همراه است . ممکن است فردی خصومتی شخصی داشته باشد ، یا با یک عقاید و ارگان خاصی آبش در یک جو نمیرود . آنجاست که چندین نفر را با خود همراه کرده و با عضویت در گروه و فرستادن پیام هایی همچون :
1 – مستهجن بصورت تصویر ، فایل ، گیف و استیکر های گوناگون
2 – پیام های پشت سر هم و حاوی متون و یا استیکرهای نامربوط یا خاص
3 – کاراکتر های سنگین و پیام های حاوی متون طولانی
و … مواردی از این قبیل که باعث از دست رفتن کنترل گروه ، یا ترساندن فرد یا حتی بستن گروه شود . بستن گروه یا بصورت خودکار اتفاق میفتد ، یا بصورت گزارش .
بصورت خودکار ، معمولا پیام های سنگین باعث چنین اتفاقی میشود .
بصورت گزارش ، یعنی اسپم صورت میگیرد و کاربران اسپمر و اعضای گروه ، گروه را Report میکنند . هوش مصنوعی تلگرام یا پشتیبان های تلگرام با بررسی پیغام ها ، پس از اثبات درست بودن گزارش ها ، گروه را میبندد .
پس خیلی باید مواظب باشیم .
نتیجه
باید در حفظ گروه های تلگرامی سعی کرد .
بعضی گروه ها ، اعتبار انسان هستند . برخی ، محلی مهم و آبرو دار و برخی محفلی مهم برای کسب علم . و یا جمعی که اگر از دست برود ، جمع آوری آن بسیار سخت است .
امیدواریم هیچکس با اسپمرهای نامرد مواجه نشود . در این مقاله سعی داشتیم به جلوگیری از هرزه ها بپردازیم . امیدواریم که مفید واقع شده باشد .
دیدگاهتان را بنویسید