چگونه از در معرض خطر بودن اطلاعات شخصی خودداری کنیم؟
عکس های سلفی، اعلام حضور در مکان و برچسب گذاری عکس ها باعث طوفان جهانی شده است زیرا مردم برای نمایش تجربیات خارق العاده خود از مرزها فراتر می روند. تا سال 2017، در سراسر جهان 2.46 میلیارد کاربر در رسانه های اجتماعی به ازای هر آماری وجود داشته است. برنامه هایی مانند فیس بوک، واتس اپ، اینستاگرام، توییتر و اسنپ چت برخی از پلتفرم های اصلی شبکه های اجتماعی هستند که به مردم اجازه می دهند فیلم ها و تصاویر را مانند گذشته به اشتراک بگذارند.
با این وجود، با وجود چنین محتوای گسترده ای در اینترنت، احتمال نشت اطلاعات غیر ارادی کاملاً زیاد می شود. هکرهایی که از تکنیک های تهاجمی تیز برخوردار هستند، ورود به زندگی شخصی افراد و شروع به کار در آنها برای مردم کاملاً سودآور است. نه تنها کاربران عادی اینترنت مانند من و شما، افراد مشهور نیز قربانی نشت حریم خصوصی آنلاین شده اند.
بنابراین، اگر نگران اطلاعات خصوصی خود هستید و نمی خواهید این اطلاعات فاش شود، در اینجا چند نکته مفید برای جلوگیری از نشت حریم خصوصی آورده شده است:
برای همه حساب های خود از امنیت استفاده کنید.
ایمیل، پروفایل فیس بوک، حساب توییتر و همه این حساب ها حاوی اطلاعات مهمی است که ممکن است در زندگی روزمره متوجه آن نشوید. اطلاعات مربوط به اعضای خانواده، مکالمات، عکس ها و مشخصات شخصی شما مانند نام، آدرس، تاریخ تولد و غیره، در صورت ایمن نبودن حساب های شما، همه این اطلاعات به راحتی هک می شوند. از این رو،
- برای اطمینان از ایمنی همیشه از یک لایه امنیتی دوگانه مانند احراز هویت دو عاملی در واتس اپ استفاده کنید.
- حدس زدن یا عباراتی را برای رمزهای عبور که به خاطر سپردن آنها برای شما آسان است اما شکستن آنها برای هکرها دشوار است به کار ببرید.
از فایل ها و عکس های خود پشتیبان تهیه کنید.
برای اطمینان از گم نشدن عکس ها و پرونده های مهم خود، می توانید از خدمات پشتیبان موجود در cloud استفاده کنید. اما، اعتبار سرویس های ابری شما به راحتی توسط هکرها هک یا شکسته می شود و بنابراین به نظر می رسد داشتن نسخه پشتیبان از حالت آفلاین راه حل قابل اطمینان تری باشد.
برنامه های موبایل را با دقت نصب کنید.
برای انجام کار آسان، اغلب کاربران تلفن همراه در آخر بارگیری برنامه های مخرب که به داده های تلفن همراه و حریم خصوصی آنها آسیب می رساند، می پردازند. بهترین راه برای اینکه بدانید یک برنامه برای شما مفید است یا خیر، این است:
- نظرات کاربران برنامه را بخوانید.
- شرایط و ضوابط را بخوانید تا از حقوق دسترسی برنامه مطلع شوید.
از ویژگی های امنیتی موبایل استفاده کنید.
هر چقدر مراقب باشید، احتمال اینکه تلفن خود را در یک کافه بگذارید یا آن را رها کنید، وجود دارد. هنگامی که این اتفاق می افتد، ویژگی های امنیتی تلفن همراه می توانند بسیار مفید باشند همانطور که در زیر ذکر شده است:
- تلفن خود را با یک رمز عبور یا عبارت قوی قفل کنید.
- ویژگی ردیابی را در تلفن خود فعال کنید تا در هنگام گم شدن آن را پیدا کنید.
- پاک کردن داده های تلفن برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز
یک برنامه امنیتی موبایل بارگیری کنید.
گرچه ویژگی های امنیتی داخلی تلفن شما مفید است، بارگیری یک نرم افزار آنتی ویروس امنیت تلفن همراه برای Android می تواند امنیت داده های شما را بیشتر کند. نه تنها از ورود بدافزار جلوگیری می کند، بلکه هر زمان فعالیت ناشناخته ای در تلفن شما انجام شود به شما هشدار می دهد.
Google Alert را تنظیم کنید.
آیا می خواهید بدانید که در وب درباره شما چه گفته می شود؟ هشدار گوگل را با نام خود تنظیم کنید تا هر زمان فعالیتی مربوط به نام شما انجام شود، به شما اطلاع داده شود.
درباره فائزه تقی پور
فائزه تقی پور هستم دانشجوی کارشناسی شبکه کامپیوتری حدود یک سالی هست که نویسنده ام و دارای مهارت ها و مدرک دوره های +MCSA, CCNA ,Network هستم.
نوشته های بیشتر از فائزه تقی پور
دیدگاهتان را بنویسید